Ljud och Musikproducent, 43 veckor Yrkeshögskoleutbildning (YH)
Lång erfarenhet, hög kompetens, utrustning i världsklass samt erkänt starkt engagemang är några av de argument som väger tungt när du väljer att ansöka till Ljud och Musikproducent.
Utbildningen är CSN-berättigad.
Recordia och Teknikhögskolan har ett långt och framgångsrikt samarbete inom yrkesutbildningar för ljud- och musikproducenter. Det har vi haft i 27 år.
Vi har försett musik-, ljud- och filmbranschen med musikprodu­center och ljudtekniker sedan 1993. Klassrummen består av toppmoderna och professionella ljudstudios och vi har bland de mest kompetenta lärarna i branschen. Under tiden du studerar står du med en fot i verkligheten, då utbildningen bedrivs på Recordia Studios. Här finns studios med det senaste inom ljudteknik kombinerat med det bästa i vintageutrustning.

Det säkerställer goda studieresultat.

Innan du gör en ansökan är det bra om du kommer på en av våra informationsträffar.

Infoträffar inför kursstarten 10 augusti 2020:

Torsdag 13 februari kl. 18.00
Torsdag 12 mars kl. 18.00
Lördag 18 april kl. 11.00


Utbildningsform: Yrkeshögskola (YH)
Längd: 43 veckor, heltid (215 poäng)
Nästa start: 10 augusti 2020
Utbildningsort: Varberg
Ansökan: via
Teknikhögskolans hemsida

Sista ansökningsdag: 30 april 2020
Pris: 89 900 kr
CSN-berättigad: JA

För studiebesök och personlig rådgivning, kontakta:

Fredrik Larnemo
mob: 0704-67 93 76
info@recordia.se

Klas Löfgren
mob: 0725-52 91 09
klas.lofgren@plushogskolan.se
Lärande i Arbete - LIA
I utbildningen ingår 8 veckor praktik. Teknikhögskolan och Recordia Studios har med många års verksamhet byggt upp ett förtroende inom branschen. De företag som visar sig vara bra för våra studerande fortsätter och fördjupar vi vårt samarbete med. Den nära kontakten med branschen gör att många av våra studerande får jobb på de företag där de gjorde sin praktik.

Jobb efter examen
Med din examen i ryggen kan du få arbete som ljudtekniker i olika miljöer såsom inspel­ningsstudios, konserthus, teatrar eller inom radio och tv. Du kan också starta och driva eget företag samt marknadsföra och distribuera dina tjänster och produktioner.Stacks Image 450
Stacks Image 452
Stacks Image 454
Stacks Image 456