Recordia - en av norra europas största anläggningar för ljudproduktion med två kompletta inspelningsstudios och redigeringsrum, kontor, kök samt badrum om totalt ca 540 kvm.
Allt i en modern, inspirerande och avslappnande miljö. Vi använder inspelningsutrustning i världsklass, såväl analog som digital, vintage och modern.

Recordia startades 1989 och har med tiden utvecklat teknik och kompetens till en absolut toppnivå.
Vi arbetar med all typ utav ljudproduktion; musik, TV- och radioreklam, ljudläggning till film, övrig mediaproduktion samt mastering och restaurering.
Vi erbjuder även utbildningar inom ljudteknik och produktion, från intensivkurser till kompletta yrkesutbildningar samt evenemang för exempelvis företag, möhippor och svensexor.


Recordias grundare, Fredrik Larnemo, med 30 års erfarenhet av ljudproduktion och har spelat in runt 200 album, över 1000 demos, samt tusentals produktioner för kommersiell radio och TV.
Han komponerar, arrangerar och producerar ljud och musik för film, TV, dans och teater. Ulf Lundell, Andreas Johnsson, Chris Amott, Hep Stars, Mats MP Persson, Janne Bark, Lill-Babs är några av de artister som han har fått förtroendet att samarbeta med.

Fredrik Larnemo är innehavare av en platina- och tre guldskivor.

Stacks Image 393