Media

Har Ni tänkt på hur man använder ljud i marknadsföringen? Recordia Media löser ditt företags ljudbehov.
Vi producerar radioreklam, speakerröster till presentationer och telefonväxlar, ljud till er hemsida eller specialskriven musik som representerar ert varumärke på bästa sätt..
Har Du frågor eller är intresserad av någon av våra tjänster - kontakta oss på 0704-679376 eller info snabela recordia punkt se.

Ljudprofil
Många företag har en väl etablerad strategi för hur de marknadsför sig i bild och form. Den grafiska profilen är ofta bland det första som tas fram när företaget bildas eller när nya produkter ska lanseras.
En del tänker inte på att det är lika viktigt att även ha en Ljudprofil. Frågan "Hur låter vi?" bör ställas samtidigt som "Hur ser vi ut?" Ljud har en påverkan på människan som inga andra sinnen kan mäta sig med.
Det kan handla om en ljudlogotyp, ett specialskrivet stycke som företaget använder i exempelvis TV- och Radioreklam.
Men det kan också handla om smakfulla detaljer. Uppfattningen om en butik kan förbättras avsevärt med rätt stämningsljud, en hemsida kan få ett lyft genom små enkla ljud, telefonväxeln kan förbättras med en riktigt bra röst.
Recordia Media är experter på att se ditt företags behov när det gäller ljud och kommunikation.

Reklam
Hörs du i mediabruset?
Det krävs en hel del för att sticka ut från mängden av reklam som ständigt pockar på vår uppmärksamhet. Med ljud når man lyssnarens omedvetna och kan frambringa känslor som man i t ex print aldrig kan åstadkomma.
Att höra ljudet av en fiskebåt, vågor som slår mot stranden och måsar som skriar lätt i bakgrunden får dig omedelbart att tänka på havet. Men inte bara tänka på havet, utan även föreställa dig själv vid havet. ”Det är ju så här det låter när jag är vid havet och kopplar av”
Då är det också mycket troligt att du direkt kommer att börja längta dit.
Detta kan naturligtvis appliceras på vad som helst: Ljudet av en hamburgare som fräser på grillen, prasslet av en nystruken skjorta, lekande barn i en park...
Recordia har stor erfarenhet av att producera ljud för reklam. Ditt företags kampanj arbetas fram av kreatörer som fokuserar både på den säljande och den ljudtekniska aspekten.
Vi erbjuder helhetslösningar från idé till färdig produktion och jobbar tillsammans med ditt företag för att förbättra kommunikationen med era kunder.

Kunder
På Recordia Media är vi stolta över samarbetet med våra kunder.
Alla, från den lokala entreprenören till nationella och internationella företag behöver höras och marknadsföra sig för att utvecklas. Vi har vad som behövs för att kunna stärka ditt företags varumärke med ljud.
Vi jobbar med alla stora mediekanaler i Sverige, och guidar dig gärna rätt när du är intresserad av att börja kommunicera med hjälp av ljud!


Stacks Image 589